Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Failliete FTX overweegt herstart

2 maanden geleden gepubliceerd op 21 april, 2023

In de cryptowereld ging het de afgelopen periode bijna niet over iets anders dan het failliet verklaarde FTX. Een rechtszaak hier, een arrestatie daar. We hebben er allemaal over gelezen. FTX overweegt nu een herstart. Wij vertellen je meer.

Cash en crypto teruggave

Recentelijk werd bekendgemaakt dat FTX meer dan 7,3 miljard dollar aan cash en crypto heeft teruggekregen en dat is goed nieuws voor alle klanten die hun geld kwijt zijn geraakt. Maar daar blijft het niet bij: FTX overweegt nu namelijk een herstart. De exchange kreeg totaal meer dan 800 miljoen dollar terug sinds januari en dat is een bijzonder hoog bedrag. Positief voor iedereen die geld is verloren, want de kans bestaat dat zij dit nog terugzien.

Nog veel onzeker

Het nieuws van een doorstart komt toch bij vele mensen rauw op het dak vallen. Want hoe kan een exchange met zo’n slechte naam ooit nog vertrouwd worden? Is het imago niet voor altijd beschadigd? Wij denken van wel.

Toch is er nog niet heel veel meer bekend over de herstart. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat het onder een andere merknaam door zal gaan. Er is dus nog veel onzeker. Leuk weetje, na de bekendmaking van dit nieuws schoot de native token van FTX, FTT, met meer dan 100% omhoog. Er lijkt dus hoop te zijn onder de FTT-investeerders.

Koop crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk
Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)