Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Failliete FTX overweegt herstart

1 jaar geleden gepubliceerd op 21 april, 2023

In de cryptowereld ging het de afgelopen periode bijna niet over iets anders dan het failliet verklaarde FTX. Een rechtszaak hier, een arrestatie daar. We hebben er allemaal over gelezen. FTX overweegt nu een herstart. Wij vertellen je meer.

Cash en crypto teruggave

Recentelijk werd bekendgemaakt dat FTX meer dan 7,3 miljard dollar aan cash en crypto heeft teruggekregen en dat is goed nieuws voor alle klanten die hun geld kwijt zijn geraakt. Maar daar blijft het niet bij: FTX overweegt nu namelijk een herstart. De exchange kreeg totaal meer dan 800 miljoen dollar terug sinds januari en dat is een bijzonder hoog bedrag. Positief voor iedereen die geld is verloren, want de kans bestaat dat zij dit nog terugzien.

Nog veel onzeker

Het nieuws van een doorstart komt toch bij vele mensen rauw op het dak vallen. Want hoe kan een exchange met zo’n slechte naam ooit nog vertrouwd worden? Is het imago niet voor altijd beschadigd? Wij denken van wel.

Toch is er nog niet heel veel meer bekend over de herstart. Het zou ook zomaar kunnen zijn dat het onder een andere merknaam door zal gaan. Er is dus nog veel onzeker. Leuk weetje, na de bekendmaking van dit nieuws schoot de native token van FTX, FTT, met meer dan 100% omhoog. Er lijkt dus hoop te zijn onder de FTT-investeerders.

Koop crypto bij Bitvavo review
9.3/10
  • €10.000 gratis handelskosten
  • 230+ soorten cryptovaluta
  • Nederlandse exchange
Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!