Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Handelsplatform Coinmerce opent de eerste cryptowinkel van Nederland

2 jaar geleden gepubliceerd op 09 december, 2021

Het door twee Nederlandse broers opgerichte bedrijf Coinmerce opent op 9 december de eerste cryptowinkel van Nederland. Coinmerce is een groot Europees cryptocurrency handelsplatform dat met deze winkel als doel heeft om het investeren in cryptovaluta toegankelijk, veilig en begrijpelijk te maken voor iedereen. In het zogeheten Crypto Information Center, gevestigd in Amstelveen, is het mogelijk om je met of zonder afspraak te laten informeren én om zelf crypto’s aan te kopen.

Negen procent van alle Nederlanders verwacht binnen nu en een jaar in Bitcoin te stappen. Dat blijkt uit een recent rapport van de Bitcoin Monitor, door onafhankelijk marktonderzoeksbureau Markteffect. Bijna een miljoen Nederlanders (7%) bezit al Bitcoin of een andere cryptocurrency. Uit het onderzoek komt naar voren dat 45% van de Nederlanders gebrek aan kennis aangeeft als de nummer 1 om niet te investeren in Bitcoin.

Bij Coinmerce vinden ze het daarom hoog tijd om daar verandering in te brengen. Oprichter Nick Smits van Oyen: “Het aantal traditionele banken, waar je binnen kan lopen voor financiële informatie, wordt met het jaar kleiner. Terwijl persoonlijk contact vaak de basis is van het vertrouwen in een financieel product. Met het openen van onze nieuwe winkel spelen we daarop in. Bij ons loop je zo naar binnen voor een vraag of een kop koffie. Wij maken van iets puur digitaals nu ook iets fysieks. Onze persoonlijk aanpak en uitgebreide informatie moet crypto voor een grote groep mensen laagdrempeliger en begrijpelijker maken. Zo hopen we meer vertrouwen te creëren voor het nieuwe geld van de toekomst.”

Cryptowinkel

De cryptowinkel in het Amstelveense Stadshart is er voor cryptoleken, -kenners en alles ertussenin. Zo kan je door middel van een persoonlijk gesprek jezelf volledig laten informeren door een medewerker. Maar zelf rondkijken en je algemene kennis bijspijkeren door middel van video’s die antwoord geven op veelgestelde vragen kan ook. En ben je helemaal geïnformeerd en weet je waar je in wil investeren? Dan kan je achter in de winkel op een van de afgeschermde computers een account aanmaken om je crypto-aankopen te doen. Bij groot succes van het Crypto Information Center zal Coinmerce in de aankomende jaren meerdere cryptowinkels in Europa openen.

De Coinmerce-winkel is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur wanneer de coronamaatregelen weer zijn verdwenen. Op donderdag sluit de winkel om 21.00 uur. Vrijblijvend naar binnen lopen kan op adres Binnenhof 27 te Amstelveen. Als je vooraf een persoonlijke afspraak met een medewerker wil inplannen, kan dat via coinmerce.io/winkel. De opening wordt gevierd met een actie waar elk nieuw account gratis €10 aan Bitcoin krijgt.

eerste cryptowinkel

Giftcards

Halverwege december, net op tijd voor Kerst, kun je in de winkel giftcards aanschaffen. De eerste fysieke giftcard in Nederland werkt hetzelfde als cadeaubonnen zoals je ze kent. Na het invoeren van je code, staat het bedrag dat je kreeg op je Coinmerce account.

Over Coinmerce

Coinmerce is een groot Europees cryptocurrency handelsplatform met duizenden gebruikers, met het hoofdkantoor in Nederland. Je kan eenvoudig Bitcoin en tientallen andere cryptomunten kopen via iDeal en andere betalingsmethodes. Oprichters (en broers), Nick en Luc Smits van Oyen, merkten in 2016 dat het extreem lastig was om een eerste stap in crypto te zetten. Websites die dit aanboden waren geavanceerd ingericht en maakten het lastig om een eerste aankoop te doen. Dat bekende platformen in het buitenland zaten, kwam het vertrouwen en bereikbaarheid ook niet ten goede. Om dat probleem op te lossen startten de broers in 2017 Coinmerce met als doel om het investeren en handelen in cryptovaluta toegankelijk te maken voor iedereen.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (2)

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!