Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Shiba Inu populair onder investeerders

2 maanden geleden gepubliceerd op 27 januari, 2023

Crypto-investeerders hebben de meme-coin tijdens de hardnekkige bearmarkt nog niet volledig afgeschreven, dit concludeert Nansen in een analyse. In de vorige bullmarkt was Shiba Inu (SHIB) een erg populaire crypto-valuta.

Een bullmarkt is een periode van vaak meerdere jaren waarin op lange termijn sprake is van een algemene stijging van de aandelenkoers.

SHIB is populaire aankoop

Onder de nieuwe crypto-wallets was SHIB de afgelopen zeven dagen een populaire aankoop. In ruim twaalfduizend wallets verscheen deze crypto-valuta. Volgens Nansen is dit de meest voorkomende cryptomunt die op hun saldo verscheen, hierin werd stablecoins niet meegerekend. Deze portefeuilles kregen afgelopen week een SHIB-instroom van 56 miljoen dollar.

Daarnaast zien we de favoriete cryptomunt, Siba Inu, op de tweede plek in de lijst van meest gezochte crypto-valuta van 2022. De nummer één en drie zijn in deze lijst Bitcoin (BTC) en Dogecoin (DOGE).

Als we kijken naar de lijst van meest bekeken crypto-valuta van het vorig jaar dan staat SHIB hier ook in de top drie. Binance, ’s werelds grootste crypto-exchange, heeft een maand geleden bekend gemaakt dat Shiba Inu, Bitcoin en Ethereum in de top drie staan.

SHIB is dus één van de populairste crypto van 2022.

BONK

Kortgeleden hebben we kennisgemaakt met een nieuwe meme-coin genaamd Bonk (BONK). Deze munt is in korte tijd erg bekend geworden. BONK is gebaseerd op de meme van de Shiba Inu-hond, ook wel de eerste ‘Solana Dog Coin’ genoemd. Uit de gegevens van Coingecko blijkt dat de meme-coin sinds 29 december te verhandelen is en al met een paar duizend procent in waarde is gestegen.

Koop crypto bij Binance
9.2/10
  • 24/7 ondersteuning
  • Nederlandstalige exchange
  • Betalen met iDeal mogelijk
Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)