Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Luuk Meijer – Crypto specialist

Weet je het nog? Het moment waarop jij dacht ‘crypto, moet ik dat wel doen?’ Dat had Luuk in 2016! Hij had al eens gehoord van Bitcoin en andere crypto valuta, maar twijfelde erg over het risico dat het met zich meebracht. Toch besloot hij in te stappen met een klein bedrag om zo te peilen wat er met zijn geld zou gebeuren. Wat in de jaren daarna volgde waren grote winsten én verliezen. Luuk heeft zichzelf aangeleerd om op een juiste manier te handelen. Inmiddels is hij een crypto expert en heeft hij dit ook bevestigd met het CCE certificaat van Blockchain Council. Met zijn eigen ervaringen kan hij anderen informeren over het handelen in crypto.

Luuk Meijer header

Kenmerken Luuk

  1. Geleerd met vallen en opstaan
  2. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
  3. Vindt het leuk om in nieuwe cryptomunten te investeren

Vrije tijd

Wie denkt dat Luuk alleen maar de crypto koersen checkt, heeft het mis. Buiten zijn werk voor crypto-valuta.nl is hij zeer actief. In een vriendenteam speelt hij in het weekend voetbal en doordeweeks gaat hij graag een potje squashen. Een biertje in de kroeg of derde helft mag natuurlijk niet ontbreken. Stiekem checkt hij dan natuurlijk wel even zijn cryptocurrency tussendoor. Wanneer hij thuis is dan kookt hij graag culinaire gerechten voor zichzelf en vrienden.

Luuk Meijer vrije tijd

Luuk en crypto-valuta.nl

Luuk al sinds 2018 werkzaam bij crypto-valuta.nl. Nadat Luuk ontdekte hoe hij het beste kon handelen, heeft hij zich aangesloten bij het team van crypto-valuta.nl. Hij was net op tijd voor de ATH’s in dat jaar en is samen met Noor en Olaf een bedreven team.

Voor vragen over crypto of contact met Luuk, vul het contactformulier in.

Luuk Meijer en crypto-valuta.nl

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!