Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X

Noor Houwink – Crypto specialist

Zeg je Noor, dan zeg je crypto fanaat én kennisbank. Haar interesses lagen al een langere tijd bij crypto, maar drie jaar geleden besloot zij om echt actief aan de slag te gaan met crypto kopen en het verkopen van crypto valuta. Deze beslissing heeft ervoor gezorgd dat Noor nu fulltime al haar ervaringen kan delen met jou. Er is niet altijd een verklaring voor een dalende of stijgende koers, maar Noor vindt het erg leuk om dat tot in de puntjes uit te zoeken. Ook mag ze zich al ruim 4 jaar een Certified Cryptocurrency Expert noemen, want zij heeft het CCE-certificaat van Blockchain Council op zak.

Noor Houwink

Kenmerken Noor

  1. Fulltime Cryptocurrency Expert
  2. Zoekt graag dingen uit tot in de puntjes
  3. Is een echte crypto kennisbank
  4. Heeft een groot netwerk binnen de financiële sector

Vrije tijd

Noor mag zichzelf dan fulltime Cryptocurrency Expert noemen, maar crypto is niet haar enige grote liefde. Reizen, daar houdt ze van. Ze is pas 29, maar heeft al heel wat mooie bestemmingen gezien: Bali, Costa Rica, Mauritius, Lapland en ga zo maar door. Op zo’n reis kan Noor volledig tot rust komen, hoewel ze het niet kan laten om zo nu en dan eens haar cryptovaluta te checken.

Ook schrijft ze haar bijzondere reizen graag uit in een reisblog, waar ze zich vooral mee bezig houdt in haar vrije tijd.
Noor Houwink vrije tijd

Noor en crypto-valuta.nl

Samen met Olaf en Luuk vormt Noor het team achter www.crypto-valuta.nl, zij doen dit alle drie met ontzettend veel passie. Noor houdt zich het liefst bezig met het schrijven van diverse content voor de website.

Heb je vragen over crypto, of vragen aan Noor? Vul dan ons contactformulier in.

Noor houwink

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!