Tip
Koop of verkoop crypto bij Binance
X
Nieuws

Crypto binnen 10 jaar standaard betaalmiddel

2 weken geleden gepubliceerd op 25 mei, 2023

Nu de cryptomunt steeds populairder wordt en dit door steeds meer bedrijven gezien wordt in de financiële sector. Op dit moment wordt de cryptomunt nog niet meegenomen in de financiële wereld, maar daar komt snel verandering in. Binnen tien jaar is het een standaard betaalmiddel.

Zienswijze crypto en het financiële systeem

Dat zegt de CEO van Bittrex Global, Oliver Linch. Hij vindt dat beleidsmakers in meerdere landen crypto en blockchain vergelijken met het traditionele financiële systeem. Tegelijkertijd proberen ze om de onderscheidende eigenschappen te begrijpen. Dit is heel duidelijk te merken in de Verenigde Staten.

De CEO is het hier duidelijk niet mee eens. Hij ziet de crypto-industrie als iets nieuws en zo moet het ook worden behandeld. Linch zegt: “Je hebt effecten, je hebt derivaten en je hebt crypto. Het is gewoon een extra onderdeel, toch?”  In het beste geval moet de cryptocurrency samengaan met de financiële wereld.

Bittrex in strijd met de SEC

Inmiddels weten we dat Bittrex en de beleidsmakers in de Verenigde Staten geen grote vrienden zijn. Het bedrijf heeft vorige maand zelfs aangekondigd om te stoppen om diensten aan te bieden in de VS. Het wordt de crypto-exchange namelijk lastig gemaakt door de regelgevers om actief te blijven in dit land.

De SEC heeft een week na de aankondiging Bittrex aangeklaagd vanwege het omzeilen van indentificatievereisten. De exchange is niet het enige bedrijf dat aangeklaagd is. De SEC is in de VS bekend vanwege zijn harde en onduidelijke manier van reguleren. Coinbase, een Amerikaans crypto-platform, heeft hierom de SEC zelfs aangeklaagd.

Handelen bij Binance
9
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • NL website
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2023
Reacties (0)