Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

CTR, centra tech, bitcoin, exchange, platform

5 jaar geleden gepubliceerd op 25 april, 2019

Nu CTR kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS CTR?

De coin CTR is ontwikkeld door Centra Tech. Momenteel heeft deze ontwikkelaar van deze cryptocoin niet zo’n goede reputatie, door de beschuldigingen van fraude. De munt is nog wel verkrijgbaar via exchanges als Binance. Wel wijst Binance op de praktijken waaronder CTR nu ter discussie staat. Er bestaat dus een mogelijkheid dat CTR niet lang meer in omloop is.

Of het raadzaam is te investeren in deze cryptomunt is de vraag. Het bedrijf staat niet goed op de kaart. Dat maakt de kans op handel met CTR kleiner. Wel is er veel aan gedaan CTR onder de aandacht te brengen, voordat deze nadelige geluiden bekend werden.

WAAR KOOP IK CTR?

Wanneer je zoekt op CTR kopen dan vind je diverse exchanges naast Binance die de cryptocoin nog verhandelen. Allemaal in ruil voor andere crypto valuta als Bitcoins. Voorbeelden van deze exchanges zijn Cryptopia en CoinGecko. Bij de laatste is het zelfs mogelijk CTR aan te schaffen in ruil voor dollars.

Dat biedt het voordeel dat je niet in het bezit hoeft te zijn van andere cryptomunten. Op CoinGecko vind je niet veel informatie over de achtergrond van CTR. Wel biedt het voldoende inzicht over de waarde ervan. Naast dollars is CTR ook te kopen voor euro’s en andere buitenlandse valuta zoals de Zwitserse Frank. Het biedt inzicht in de huidige koers en bij interesse selecteer je de wallet voor jouw CTR. De wallet die voor CTR nodig is, is de Trezor wallet.

Heb je deze wallet nog niet in gebruik, dan moet je deze nog aanmaken om jouw CTR in op te bergen. Om CTR te kopen via Cryptopia heb je een account nodig op deze exchange. Wat je hiervoor moet hebben is een e-mailadres. Daarmee maak je een account aan met een gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens heb je toegang tot de exchange voor de aanschaf van CTR.

WAAR VERKOOP IK CTR?

Vanuit jouw wallet verkoop je de CTR wanneer het voor jou uitkomt. Ook dit is mogelijk via CoinGecko. In het systeem wissel je aan de hand van de pijlen de weg van jouw munten. Het inruilen van een valuta voor CTR of CTR voor valuta.

In beide gevallen biedt CoinGecko inzicht in de opbrengst. Ondanks de huidige omstandigheden voor Centra, is de verkoop van CTR nog mogelijk. Het is een goede manier van cryptomunten kopen en daarmee jouw wallet meer aan te vullen met andere coins.

HOE IS DE TOEKOMST VOOR CTR?

Voorlopig is CTR via exchanges als CoinGecko nog te verhandelen. De bedoeling van Centra Tech was een multi-blockchain kaart te ontwerpen en deze met smart wallets te verbinden. Het platform moet een veilige en stabiele omgeving bieden voor cryptovaluta.

Het ondersteunde meerdere munten als Bitcoin, Ethereum en ERC20 Tokens. Centra Tech is gemaakt als een platform met een global account oplossing voor mensen die niet over banking resources beschikken. Over de toekomst van Centra Tech en CTR is weinig duidelijkheid. Hetzelfde geldt voor het investeren in CTR.

Nu CTR kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!