Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

De beste crypto investeringen voor de lange termijn

1 jaar geleden gepubliceerd op 10 februari, 2023

Veel crypto-liefhebbers investeren voor de lange termijn. Om dat te doen, is het belangrijk om te weten welke coins er rendabel zijn voor een langere tijd. Wij hebben de beste crypto investeringen voor de lange termijn voor jou op een rijtje gezet.

Bitcoin

Zeg je crypto, zeg je Bitcoin. Dat hoeven we jou als liefhebber niet meer te vertellen. Bitcoin is de eerste gedecentraliseerde digitale die werkt zonder een centrale bank of beheerder. Bitcoin is zo groot, dat het eigenlijk de markt bepaald. Iedere valuta is in feite verbonden met Bitcoin, of ze het nou willen of niet.

Als we kijken naar de geschiedenis van Bitcoin dan gaat een bull markt meestal gepaard met een halving event van Bitcoin. Het volgende halving event is in april 2024. Dat maakt Bitcoin ook een geschikte investering voor de lange termijn.

Ripple (XRP)

Met de huidige rechtszaken die lopen tussen Ripple en de Amerikaanse Securities en Exchange Commission lijkt investeren in Ripple niet slim. Toch denken wij – net als andere experts – dat Ripple ongeschonden uit deze rechtszaak komt. Ripple is op de lange termijn de beste investering voor De-Fi oplossingen. Ripple heeft extreem lage kosten en het platform moet het vooral hebben van zijn sterkste punt: de gebruikerscases. Hiermee bespaart Ripple tot 60% op transactiekosten in vergelijking met andere financiële partijen.

Ripple heeft een samenwerking met de Bank of England en met J.P. Morgan, een grote Amerikaanse bank. Daardoor is Ripple nóg betrouwbaarder en dat maakt het een mooie langetermijninvestering.

Axie Infinity

Bij Axie Infinity denk je in eerste instantie misschien meer aan een NFT, maar Axie heeft ook een cryptomunt: AXS. De koers van AXS steeg in januari al eens met ruim 90% en de game wordt zelfs vergeleken met Pokemon Go. Dat is zeker niet de minste vergelijking. Axie Infinity maakt verschillende veranderingen door om een zo goed mogelijke web3 ervaring te kunnen bieden.

Axie Infinity lijkt dit jaar écht te gaan stijgen en ook op de langere termijn lijkt AXS een goede investering.

Handelen bij Bitvavo
9.3
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Deze website biedt algemene informatie en is geen financieel advies; investeren in crypto brengt risico's, raadpleeg een expert; wij zijn niet aansprakelijk voor verliezen.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!