Tip
Koop of verkoop crypto bij Bitvavo
X
Nieuws

Voorstel voor Bitcoin Schnorr-signatures gepubliceerd

6 jaar geleden gepubliceerd op 20 januari, 2018

Een nieuw wetenschappelijk voorstel is gepubliceerd door de Bitcoin developers Gregory Maxwell, Andrew Poelstra, Yannick Seurin en Pieter Wuille. Het laat zien hoe “Schnorr-signatures” kunnen worden toegepast voor Bitcoin. Er is echter geen garantie dat het daadwerkelijk zal worden toegepast.

De voordelen van deze technologische toepassingen zijn:

  • Kleinere transacties, wat zal resulteren in een efficiëntere blockchain en lagere transactiekosten
  • Veiligere transacties
  • Beter voor de schaalbaarheid van Bitcoin

Bekijk hier de originele paper of lees de meer gebruiksvriendelijke uitleg op Coindesk.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en moet niet worden gezien als financieel advies. Beleggen in cryptocurrencies brengt risico's met zich mee en het is mogelijk dat u uw investering verliest. Wij zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde financiële adviseur voordat u financiële beslissingen neemt. Crypto-valuta.nl is niet aansprakelijk voor verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site.
Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!