Tip
Koop of verkoop crypto bij Finst
X
Nieuws

Uitbetaald worden in Bitcoin voor kleine klussen

3 jaar geleden gepubliceerd op 05 mei, 2021

De coronacrisis heeft er behoorlijk ingehakt en heeft grote gevolgen gehad voor veel mensen. Banen verdwenen en inkomens verdampten in een kort tijdsbestek. Gelukkig kan jij tegenwoordig online best eenvoudig een extra zakcentje verdienen. Je hebt misschien wel eens gehoord van de website ‘CryptoPerHour.com’. Het is een platform waar je met simpele opdrachten kleine geldbedragen kan verdienen. Jouw inkomsten? Die worden uitbetaald in cryptovaluta! In dit artikel vertellen wij meer over CryptoPerHour.

Geld verdienen met online klusjes

CryptoPerHour.com is een site waar online klusjes worden aangeboden. Bedrijven en particulieren van over de hele wereld kunnen opdrachten aanbieden en daar vergoedingen voor geven. Bij elk klusje staat een duidelijke taakbeschrijving, probeer deze wel eerst even rustig door te lezen. Het kan namelijk voorkomen dat er om bewijs gevraagd zal worden en dat bewijs moet jij wel kunnen aanleveren. Stel jij moet jezelf inschrijven op een bepaalde website, dan kan jij jouw gebruikersnaam als bewijs insturen. De meeste klusjes duren amper een minuut en zijn dus zo gepiept.

Het is natuurlijk niet voor niets ‘cryptoperhour.’ Je krijgt namelijk betaald in cryptocurrency. Dus met simpele taken kun jij digitaal geld verdienen. Als crypto kenners raden we dat natuurlijk zeker aan, gezien de verwachte ontwikkelingen van crypto.

De bekendste klussen die worden aangeboden zijn:

– Volgen van Social Media-kanalen
– Aanmelden op een website
– Liken van Facebook berichten en pagina’s
– Schrijven van een comment bij een YouTube-filmpje
– YouTube-filmpjes bekijken

Vergoedingen

De vergoedingen van de opdrachten zijn natuurlijk ook best wel laag, het gaat immers om zeer makkelijke klusjes. Je kan bijvoorbeeld 0,05 euro krijgen voor het liken van een YouTube-kanaal. Echter als jij 20 klusjes op een dag doet, dan heb je wel een euro binnengehaald. Je wordt uitbetaald in Bitcoin, dat betekent dus ook dat die 0,05 euro zomaar eens meer waard kan zijn,

Er zijn soms ook klusjes die veel meer geld opleveren, maar dan moet je wel snel handelen. Er zijn namelijk op hetzelfde moment ook honderden andere leden bezig om klusjes te voltooien.

Advertenties plaatsen en geld verdienen

Je kan op CryptoPerHour.com ook jezelf aanbieden in jouw expertisegebied. Als je goed bent in het schrijven van teksten, dan kan jij jezelf aanbieden door een advertentie te plaatsen. Andere gebruikers kunnen je vervolgens inhuren voor het door jouw gekozen bedrag. Het is ook mogelijk om jezelf aan te bieden voor het maken van logo’s en vele andere online diensten.

Investeren met Bitcoin

Wanneer je je Bitcoins uitbetaald hebt gekregen, kun je hiermee gaan investeren. De meeste exchanges bieden de mogelijkheid om met Bitcoins te handelen. Dat betekent dat jij een stukje van je Bitcoin inlevert en een andere cryptomunt er voor terugkrijgt. De tip die we je willen meegeven, is: doe eerst onderzoek naar de crypto valuta waarin jij wilt investeren. Je wilt natuurlijk wel dat je geld meer waard wordt en niet minder.

Binance banner

Reacties (1)

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!