Onze beoordeling:
8.2 / 10

 • Betrouwbaar
  9/10
 • Gebruikersgemak
  8/10
 • Ondersteuning
  8/10
 • Community
  8/10
 • Overzichtelijkheid
  8/10

Beoordeeld op: 21-03-2019
Plus500

Plus500 is een CFD Service, wat inhoudt dat je er er een groot aantal fondsen mee kan handelen, waaronder verschillende cryptovaluta, maar ook aandelen, indexen en valuta. De waarde van deze CFD’s weerspiegelen grofweg de onderliggende onderliggende. Als de onderliggende waarde van bijvoorbeeld NEO €90 is, dan is de CFD ook €90. Daarnaast kan je ook gedeeltes van de onderliggende activa kopen. Als Bitcoin bijvoorbeeld op €7000 staat kan je een fractie van een Bitcoin handelen. Het is mogelijk om zowel op een stijging als een daling in te zetten, dus als je verwacht dat de cryptomarkt gaat dalen kan je daarvan profiteren.

*Het handelen in cryptovaluta en CFD’s is risicovol en uw vermogen loopt risico.

+ Uitgebreide betaalmogelijkheden
+ Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS
+ Op basis van een fonds – geen gedoe met wallets en keys
+ Verkoop gemakkelijk voor Euro’s op je bankrekening

Instructies voor het handelen op Plus500

Het voordeel van handelen op Plus500 is dat je investeert in fondsen en je dus niet druk hoeft te maken over de opslag van coins en het gebruik van wallets en keys. Dit is ideaal voor beginners maar ook voor grote en kleine bedragen. Deze dienst biedt ook de meest uitgebreide betaalmethoden, waaronder iDeal, PayPal en creditcard. Het is slechts een kwestie van geld storten en beginnen met handelen.

De beschikbare cryptovaluta fondsen zijn:

Gratis demo rekening

Om aan de interface te wennen kan je ook een demo rekening openen en met virtueel geld oefenen. Mocht je de smaak te pakken hebben, kan je geld storten en voor echt geld handelen. Ook kan je inzetten op koersdalingen, zodat je winst kan maken als je denkt dat de prijs van bepaalde fondsen gaat zakken.

Oefen nu met een gratis demo account

Stap 1: geld storten

Als je bent ingelogd, ga aan de linker kant naar het menu item “Fondsen” (of als je in de demo modus zit, naar het menu “Echt geld”). Doorloop hier het verificatieproces.

Bij stap 2 worden verschillende vragen gesteld over uw persoonlijke omstandigheden. Dit is slechts ter indicatie van Plus500 dus grove schattingen zullen hier voldoen.

Als het verificatieproces is doorlopen zijn er nog een aantal stappen die je moet doorlopen voordat je geld kan storten. Dit zijn het uploaden van een identiteitsbewijsbewijs van adres (bijv. energierekening) en telefoon- en emailverificatie.

Als je deze stappen hebt doorlopen kan je overgaan tot het storten van geld in de door jouw gekozen betaalmethode onder het menu “Fondsen”.

Stap 2: Cryptovaluta handelen

Zodra er tegoeden zijn gestort kan je eenvoudig NEO handelen. Ga naar de sectie Cryptovaluta en vind bijvoorbeeld de cryptovaluta NEO in de lijst. Klik vervolgens naast NEO op de knop “Kopen”.

Vervolgens krijg je een nieuw scherm met alle koop opties. Je kan hier kiezen hoeveel “contracten” je koopt. Één contract weerspiegelt de huidige NEO koerswaarde. “Contracten” zijn per 5 aan te schaffen.

Tip: heb je een winstbedrag in gedachten? Selecteer dan “Sluiten bij winst” en vul het bedrag in bij welke winst je het wil verkopen. Heb je een maximumbedrag dat je wil verliezen? Selecteer dan “Sluiten bij verlies”.

Als je NEO hebt gekocht en je wil het handmatig weer verkopen, hoef je slechts op “Positie sluiten” te klikken naast NEO en alles staat weer terug op je Euro balans.

Handel nu op Plus500

*Door te investeren loopt uw vermogen risico

Plus- en minpunten
 • Overzichtelijk
 • Grote community
 • Nederlands
 • Minder internationaal
 • Minder gebruikersvriendelijk