Tip
Koop of verkoop crypto bij Finst
X

13 cryptomunten die interessant zijn om te volgen in 2023

In de huidige cryptowereld komen er nog steeds vele duizenden cryptoprojecten bij. De ene succesvoller dan de ander. Aangezien het er zoveel zijn is het soms lastig om te beoordelen welke potentieel hebben en over een goede langetermijnvisie beschikken. Hieronder volgen dertien munten die interessant zijn om in de gaten te houden:

In de huidige cryptowereld komen er nog steeds vele duizenden cryptoprojecten bij. De ene succesvoller dan de ander. Aangezien het er zoveel zijn is het soms lastig om te beoordelen welke potentieel hebben en over een goede langetermijnvisie beschikken. Hieronder volgen dertien munten die interessant zijn om in de gaten te houden:

De dertien veelbelovende cryto-projecten

1. FightOut
De FightOut is een M2E (move-to-earn) munt met de focus op gezondheid en fitness. Fightout is een cryptolancering die een goede app aanbiedt en hiermee echte fysieke sportscholen wil integreren met de Web3-technologie. In de pre-sale behaalde deze munt gelijk veelbelovende resultaten.

2. Dash2Trade munt (DT2-token)
Deze token heeft een dashboard gemaakt waarin alle pre-sales van nieuwe cryptomunten gebundeld zijn. Hier wordt tevens gedeeld op welke beurzen deze munten geïntroduceerd gaan worden. Vaak blijkt dat de koersen van cryptomunten stijgen vlak voor introductie bij een beurs.

Door het dashboard van Dash2Trade krijgen investeerders nuttige informatie hierover en kunnen ze nog beter handelen. Dat investeerders dit soort kennis cruciaal vinden blijkt wel uit de cijfers die de DT2- token al na 24 uur behaalde. Dit ging om een bedrag van 376.000 euro.

3. RobotEra (TARO)
RobotEra bouwt een toffe nieuwe gedecentraliseerde metaverse virtuele wereld op, gebaseerd op blockchain, waarin spelers robotavatars worden. In deze digitale wereld wordt een nieuw ecosysteem gebouwd met een metavers en er is virtueel onroerend goed. De gekoppelde digitale token die bij dit project hoort is de TARO. De eerste resultaten van de pre-sale en verkoop zijn veelbelovend.

4. Calvaria (RIA)
Het vierde project dat toegelicht wordt is de Calvaria (RIA). Dit zijn zogenoemde Play to Earn (P2E) coins. Blockchain gaming is de afgelopen anderhalf jaar enorm in populariteit gegroeid en Calvaria is één van de aanbieders.

Bij Calvaria gaat het om een verzamel- en handel kaartspel waarin spelers digitale speelkaarten verzamelen. Van karakters tot voorwerpen. Het spel kun je gratis downloaden uit de Play Store van Calvaria. In een toernooi kan een speler vervolgens de strijd aangaan met andere spelers om kaarten uit te spelen en te winnen. Mocht een speler een toernooi winnen, kan diegene nog extra beloningen verwachten in de vorm van speciale en zeldzame karakters, voorwerpen of updates en zelfs RIA tokens.

RIA is de token van het spel. De munt draait op ERC-20 en hier loopt momenteel een pre sale van. Er zijn 300 miljoen RIA beschikbaar voor verkoop en de startprijs is 0,01 dollar per token. Deze prijs loopt langzaam op tot 0,055 dollar. Deze token is er echt één om in de smiezen te houden.

5. IMPT-token
Duurzaamheid, klimaat en milieu zijn op dit moment erg actueel in de wereld. Er wordt veel over gesproken en veel bedrijven proberen hier actief mee bezig te zijn. In de cryptowereld is dit ook een actueel thema. Door ‘The Merge’ van Ethereum is deze token bijvoorbeeld 99% energiezuiniger geworden. Er zijn echter ook cryptomunten die specifiek op dit thema inspelen. De IMPT-token is hier het bekendste voorbeeld van.

Dit project verkoop haar token met als doel om zo de carbon emissies in de wereld terug te dringen. De reacties op deze token en de bijbehorende visie betreffende duurzaamheid kan op veel positieve feedback rekenen van gebruikers en investeerders.

In twee weken pre-sale, haalde het project al 5 miljoen dollar op. Deze pre-sale is onderverdeeld in een drietal etappes. In etappe één worden er 600 miljoen tokens verkocht voor 0,018 dollar per stuks. In etappe twee worden er vanaf december 2023 660 miljoen tokens te koop aangeboden voor 0,023 dollar per stuk. In de derde en laatste etappe gaat de prijs net iets omhoog naar 0,028 dollar per stuk. Al met al lijkt IMPT een gat in de markt te hebben gevonden en is automatisch interessant voor cryptoliefhebbers om te volgen.

6. Tamadoge (TAMA)
Tamadoge (TAMA) combineert gamen met memes. Net als bij Calvaria (nummer vier in deze lijst) heeft Tamadoge ook een betaalde variant van zijn game. Deze pre-sale is helaas al voorbij. Dit was geen misselijke pre-sale want het bracht in iets meer dan zeven weken meer dan 19 miljoen dollar in het laadje. In deze game kun je gratis crypto verdienen door jouw eigen Tamadoge Pets (Memes) te creëren en door te gamen. De tokenomics, usercases en de toenemende interesse van gebruikers zorgen ervoor dat veel analisten en experts vertrouwen in Tamadoge hebben.

Met de Play to Earn methode kun je door games te spelen gratis crypto’s verdienen. Dit is een mooie manier. Uiteraard zijn er meer wegen die naar Rome leiden. Je kunt uiteraard ook crypto kopen en met cryptomunten handelen!

7. Battle Infinity (IBAT)
Battle Infinity is een op NFT gebaseerd spel waarmee spelers zes platforms kunnen betreden om IBAT-tokenbeloningen te verdienen. Spelers kunnen IBAT-tokens kopen op Battle Swap, de uitwisseling van het platform. De tokens kunnen worden ingewisseld voor NFT-passen, die nodig zijn om deel te nemen aan de IBAT Premier League. In de competitie bouwen spelers teams om competities te winnen en beloningen te verdienen door land te gelde te maken.

Op de Battle Marketplace kunnen spelers NFT’s kopen om hun avatars te stylen met sieraden en unieke kapsels. Spelers gebruiken hun VR-headsets om de Metaverse in Battle Arena te verkennen en in realtime met spelers te chatten.

Deze nieuw gelanceerde crypto bleek vanaf het begin succesvol te zijn, aangezien de voorverkoop binnen 25 dagen uitverkocht was, maar gepland was voor 90 dagen. IBAT begon in augustus 2022 te handelen op PancakeSwap en steeg onmiddellijk, waardoor vroege investeerders een flink rendement behaalde.

8. Corite (CO)
Blockchain heeft veel verschillende projecten en ook de muziekbranche is actief met crypto. Zo kunnen nieuwe en bestaande artiesten en muzikanten profijt hebben van Corite. Dit is een platform dat is gelanceerd voor artiesten en fans om te communiceren en tegelijkertijd als crowdfundingbron dient. Artiesten op Corite kunnen fans uitnodigen om hun nieuwe projecten te steunen door te investeren. Het is anders dan een donatieplatform, omdat fans die hun artiesten steunen een deel van de streaminginkomsten ontvangen. De artiesten bepalen het deel van hun royalty’s en behouden alle rechten.

De token die bij dit project hoort is de CO munt. Door de munt te bezitten, kunnen investeerders deze inzetten, beloningen verdienen voor bijdragen en functionaliteit ontgrendelen.

9. Lucky Block (LBLOCK)
Lucky Block is een op Ethereum gebaseerd loterijplatform dat de mogelijkheid biedt om passief inkomen te verdienen door middel van dividenden op NFT-holdings en om in aanmerking te komen voor speciale beloningen en prijzen. Het Lucky Block-ecosysteem heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Er zijn verschillende mogelijkheden voor Lucky Block-loterijspelers om van te profiteren. Er worden bijvoorbeeld regelmatig loterijen gehouden die leuke geschenken en cryptocurrency-prijzen uitdelen. Individuen worden aangemoedigd om NFT’s te houden om passief inkomen te genereren – en NFT-houders blijven beloningen verdienen, zelfs nadat de wedstrijden zijn afgelopen.

LBLOCK is het oorspronkelijke token van Lucky Block. Loten op het Lucky Block-platform worden gekocht met LBLOCK. Het Lucky Block-token wordt ook gebruikt om winsten van wedstrijden uit te betalen. Voordat de winnaars van elke wedstrijd bekend worden gemaakt, ontvangen alle LBLOCK-tokenhouders een evenredig deel van procent van de jackpot. Dit zorgt ervoor dat alle spelers winnaars zijn. Naarmate het Lucky Block-platform wordt uitgebreid, zullen ook de beloningen die LBLOCK-houders ontvangen toenemen.

10. WeSendit (WSI-tokens)
WeSendit heeft de kracht van blockchain gebruikt om gebruikers in staat te stellen grote bestanden wereldwijd over te dragen. Het heeft meer dan 3 miljoen gebruikers in 150 landen die dit platform al tien jaar vertrouwen. Het platform lanceerde WeSendit3.0 om een gedecentraliseerde oplossing voor gegevensbescherming te creëren. Premium-gebruikers kunnen hun gegevensbeheer anonimiseren om ervoor te zorgen dat centrale verbindingen geen persoonlijke gegevens kunnen verzamelen.

Een van de kenmerken die WeSendit onderscheidt van andere platforms voor bestandsoverdracht, is de mogelijkheid voor gebruikers om beloningen te verdienen. Dit is een ideaal cryptoproject voor de lange termijn voor gebruikers die de native token van het platform, WSI, willen verdienen tijdens het verzenden van bestanden. Gebruikers moeten zich registreren voor een zakelijk of premium account om beloningen te ontvangen van de activiteitenpool voor het verzenden van gegevens. Een interessant project om in de gaten te houden.

11. Byepix (EPIX)
Eén van de beste cryptolanceringen dit jaar is Byepix. Het heeft zijn netwerk gediversifieerd door play-to-earning-, Metaverse-, NFT’s-, SoFi- en DAO-protocollen op te nemen.

Beleggers hebben toegang tot verschillende protocollen, zoals Gems Hunter, het missieplatform en de NFT-showroom. Gems Hunter is een winstgevend spel om te verdienen, en het missieplatform stelt investeerders in staat om in-game valuta te verdienen door taken te voltooien. Met virtuele gronden kunnen investeerders digitaal onroerend goed kopen, verkopen en bouwen. Om te profiteren van de aangeboden beloningen, moeten investeerders het native token, EPIX, bezitten. Beleggers kunnen EPIX-tokens kopen van het Byepix ICO-platform.

12. LasMeta (LASM)
LasMeta is een Metaverse-platform dat is gelanceerd om pokerspelers in staat te stellen zich onder te dompelen in de ultieme game-ervaring door virtual reality-headsets te gebruiken. Het draait op de Ethereum-blockchain en stelt spelers in staat om beloningen te verdienen.

Spelers kunnen ook virtuele casino’s bezitten, waardoor ze recht hebben op speciale NFT-eigendomsprivileges. De collectie bestaat uit 7.000 NFT’s, waarmee houders een passief inkomen kunnen verdienen. Casino-eigenaren kunnen toernooien organiseren en daadwerkelijke winsten ontvangen. Deelnemen aan games is een andere inkomstenstroom. LasMeta stelt spelers ook in staat om in-game valuta te verdienen door hun analyses en voorspellingen te verkopen en deel te nemen aan de affiliate campagne. Bijbehorende token bij dit project is de LASM-munt.

13. Interest Protocol (IPT)
Het Interest Protocol is een reservebankprotocol die rente betaald aan deposanten. De stablecoin, USDi, stelt beleggers in staat om rendement te behalen zonder te staken. De twee belangrijkste deelnemers op dit platform zijn spaarders die USDi aanhouden om rente te verdienen en USDi-leners.

Door dit platform te gebruiken, hebben beleggers toegang tot handige en efficiënte financiële diensten. Het IPT-token is de munt die wordt gebruikt bij dit project. Hiermee kunnen houders van het protocol zaken controleren en beïnvloeden. Zoals bijvoorbeeld bepaalde wijzigingen zoals het bijwerken van de rentecurve of het toevoegen van nieuwe onderpandactiva. Beleggers kunnen IPT-tokens kopen op de website van het platform.

Koop crypto bij Finst review
9.2/10
  • Goedkoopste crypto exchange
  • Nederlands
  • Enige met Proof of Reserves
Handelen bij Finst
9.2
  • Goedkoopste exchange
  • Groot aanbod
  • Accepteert iDeal
  • Registratie Nederlansche Bank
Start met handelen
Snelst groeiende Crypto aanbieder 2024
Reacties (0)

Cookiemelding
Adblocker gedetecteerd.

Beste bezoeker, we zien dat je een adblocker gebruikt. Helaas blokkeren adblockers essentiële onderdelen op onze website en zal de website daardoor niet juist weergeven worden. We vragen je daarom om de adblocker voor Crypto-Valuta.nl uit te schakelen zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Bedankt!