Alle Crypto-valuta

Alle crypto-valuta

Deel:

Bekijk hier een lijst met alle crypto valuta. Ook staat er het algoritme, het proof type en de totale hoeveelheid er van de valuta er op de markt zal komen. Voor sommigen staat hier niets ingevuld wat betekent dat deze oneindig kunnen worden ge-mined. Vaak is het echter wel het geval dat het periodiek moeilijker wordt om deze coins te minen en er theoretisch gezien wel een limiet op zit.

Altcoins kopen

De onderstaande altcoins zijn niet overal even gemakkelijk te verkrijgen. Op veel plekken kan je alleen Bitcoin, Litecoin en Ethereum verkrijgen. Onderstaand vind je enkele diensten waar je uiteenlopende crypto valuta gemakkelijk kan aanschaffen.

LiteBit

Het grote voordeel van LiteBit is dat je niet alleen Bitcoin kan kopen maar aook 49 andere crypto valuta, waaronder Bitcoin Cash (BCC/BCH), ReddCoin (RDD) en NXT (NXT) vanuit Nederland met Euro’ses kan kopen. Deze kun je snel en veilig aanschaffen via iDeal, maar ook Bancontact, GiroPay, Sofort, SEPA en MyBank zijn mogelijk.

Koop je Crypto-valuta bij LiteBit

Cryptopia.co.nz

Cryptopia is een crypto valuta exchange en heeft momenteel (2017-09-03) met maarliefst 970 (!) altcoins het grootse aanbod van alle exchanges wereldwijd. Mocht je favoriete crypto valuta niet beschikbaar zijn op LiteBit kan je dus overwegen deze op Cryptopia aan te schaffen. Hiervoor zal je echter wel eerst via bijvoorbeeld LiteBit Bitcoin of Ethereum moeten verkrijgen om deze naar Cryptopia te versturen om vervolgens deze om te ruilen voor de coin naar keuze.

Stap 1:
Koop Bitcoin of Ethereum bij LiteBit

Stap 2:
Maak gratis een account aan op Cryptopia.co.nz

Stap 3:

  1. Vind je wallet adres op Cryptopia
  2. Ga naar je wallet op Litebit
  3. Verstuur je tegoeden van Litebit naar je wallet adres op Cryptopia

Let er wel op dat je wallets gebruikt van dezelfde valuta. Zodra je de crypto valuta heb gekocht, overweeg dan om het voor de lange termijn op te slaan op een hardware wallet.