Decisiontoken (HST), de token van platform Horizon State.

Nu Decisiontoken kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!

WAT IS DECISIONTOKEN?

De Decisiontoken is de cryptomunt van Horizon State. Een online community waar besluitvorming centraal staat, oftewel ‘decision making’. Dit staat in verband met leiderschap. Horizon State wilt meerdere leiders samen brengen. Door meerdere leiders samen te brengen op een community kunnen ze elkaar inspireren en tevens sterker maken. Dankzij speciale decision making tools werken zij ernaar om gemeenschappen machtiger en betrouwbaarder te maken.

Door deze tools ontstaat er een open dialoog waardoor meerdere organisaties toegang hebben tot meer informatie. Dankzij deze informatie zijn zij in staat weloverwogen beslissingen te maken. Deze beslissingen sluiten dan beter aan bij de behoeften die leven in de organisatie. Het platform Horizon State geeft organisaties de mogelijkheid af te wijken van de algemene oplossingen die zij gewoonlijk aanpakken, maar juist een opening naar gespecificeerde oplossingen die beter aansluiten bij de vraag.

Hoe meer partijen aansluiten bij dit platform, hoe meer oplossingen gecreëerd kunnen worden binnen dit platform. Horizon State sluit daarmee meer aan bij de groeiende behoeften van organisaties om beter te voldoen aan de vraag van de klant. Horizon State helpt organisaties daarmee te ontwikkelen en vooruit te danken. Dankzij de betrokkenheid, betrouwbaarheid en tools komen organisaties met hun besluitvormingen dichter bij hun gestelde doelen.

WAAR KOOP IK DECISIONTOKEN?

De Decisiontoken is sinds juli 2018 verkrijgbaar op diverse exchanges. Op de exchanges is deze te herkennen aan de afkorting HST. Exchanges waar de HST te vinden is, zijn: Huobi, Cryptopia, KuCoin, Idex, ForkDelta, LiveCoin, Exrates en Radar Relay. De munt is te kopen met cryptomunten als Bitcoin, Ether, DAI en WETH. Op de exchange Livecoin is HST te kopen met US dollars. Een andere manier om Decisiontoken aan te schaffen is via een platform als CoinSwitch. Hier worden de koersprijzen van de HST aangegeven met verschillende munten bij diverse exchanges. Zit je al aangesloten bij een exchange, dan is het kopen van de HST binnen een paar tellen gedaan.

Aansluiten bij een andere exchange is ook mogelijk. Je maakt dan gewoon een extra account aan, die je vult met cryptomunten als Bitcoin en Ether om HST van te kopen. Wanneer je tokens als de Decisiontoken koopt is het gebruik van een wallet aan te raden. Wallet die hiervoor geschikt zijn, zijn wallets voor ERC20 tokens. Web wallets zijn het snelste aan te schaffen zoals de MyEtherWallet. Ook hier maak je een account aan, waarna je vervolgens de tokens veilig opslaat.

WAAR VERKOOP IK DECISIONTOKEN?

Met het gebruik van een wallet, is het verkopen van de Decisiontoken ook mogelijk. Ook dit kan je uitvoeren via de genoemde exchanges die de HST te koop aanbieden. Een platform als CoinSwitch is hiervoor ook handig om de koersprijzen te vergelijken tussen de diverse exchanges. Voorbeelden van exchanges zijn LiveCoin, Kucoin en Exrates. De HST is meestal te verkopen voor Ethereum, Bitcoin en US Dollars. Andere platformen die jou helpen bij de verkoop zijn CoinCodex en CoinCheckup. Voordelen van deze platformen is dat ze je inzicht geven in de ontwikkeling van de HST token. Je ziet de huidige prijzen en de prijzen over een paar uur, een paar dagen, weken, maanden en zelfs een jaar. Zo kan jij goed beslissen of het verkopen van de HST zo snel mogelijk moet plaatsvinden of juist uitgesteld moet worden.

WAAROM INVESTEREN IN DECISIONTOKEN?

Horizon State heeft een nieuwe unieke manier gevonden om het blockchain platform toe te passen. Namelijk om essentiële besluiten uit te voeren door middel van ‘decision making tools’. Het systeem dat zij aanbieden is een betrouwbare tool waar niet in te breken is. Met deze tool kan op veilige wijze beslissingen gemaakt worden en gestemd worden indien communities dit willen toepassen. Besluitvorming kan dankzij Horizon State gerichter uitgevoerd worden op de behoefte van de klanten.

Waar voorheen besluiten eerder op globaal niveau worden genomen, kunnen deze nu specifieker toegespitst worden op de klantvraag. Door vraag en besluitvorming samen te brengen met de blockchain, past Horizon State deze digitale technologie op unieke wijze toe en brengt tevens meerdere leiders en groepen samen. Zeker op dit moment is investeren in HST aan te raden, gezien de lage prijs en het gunstige toekomstperspectief van Horizon State.

Nu Decisiontoken kopen bij Binance

Ga direct naar Binance!